Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του επόμενου The Witcher game

*
H CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου της σεράς The Witcher.

"Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το επόμενο video game της σειράς The Witcher βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανάπυξης και με αυτό θα ξεκινήσει ένας νέος θρύλος για το franchise", αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας. Η δημιουργία του τίτλου θα βασιστεί στην Unreal Engine 5, γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας στρατηγικής συνεργασίας με την Epic Games.


"Με τη μεταφορά από τη REDengine στην Unreal Engine 5, ξεκινάει μία νέα, πολυετής, στρατηγική συνεργασία με την Epic Games. Καλύπτει όχι μόνο τις άδειες χρήσης αλλά και της Unreal Engine 5, όπως επίσης και μελλοντικές εκδόσεις".

Πάντως τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι η εκδοση για PC θα είναι αποκλειστικότητα του Epic Games Store, όπως επβεβαιωνει η CD Projekt Red.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*